Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2014.06.04.
5:00 du.

Helyszín
Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár

Kategóriák


Dr. Szondi Ildikó ötlete alapján hónapról hónapra bemutatkoznak az SZTE Sófi Ösztöndíj Alapítvány által támogatott fiatal szegedi tehetségek. A Sófi Alapítvány több mint 12 millió forint ösztöndíjjal és többféle szolgáltatást nyújtva patronálta a tehetségeket az elmúlt 13 évben, akikből egymást segítő, együttműködő közösséget is szervez.

Berki Viktor, a marketing kiválósága

Házigazda és beszélgetőtárs: Prof. Dr. Szalay István, a Közéleti Kávéház Kuratóriumi Elnöke

Vendég: Berki Viktor okleveles közgazdász (SZTE, GTK)

Berki Viktor 1989-ben született Orosházán, 2007-ben kitűnőre érettségizett a Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskolában, 2010-ben summa cum laude közgazdász, 2013-ban summa cum laude okleveles közgazdász diplomát szerzett, kiemelt kari kitüntetéssel, marketing szakon a Szegedi Tudományegyetemen. 2013-ban elsőként nyert felvételt az SZTE Közgazdaságtani Doktori Iskolában, Dr. Révész Balázs egyetemi adjunktus témavezetésével. Hallgatóként első helyet szerzett a XXX. Országos Tudományos Diákköri Konferencián (2011). 2010-ben és 2012-ben is elnyerte Szeged Megyei Jogú Város Városi Ösztöndíját, valamint 2011 és 2013 között kétszer is magáénak tudhatta a Magyarország Köztársasági Ösztöndíját. 2012-ben sikeresen elnyerte, ikertestvérével együtt, az SZTE Sófi-alapítvány különdíját. A közgazdász szakma iráni elhivatottságát az is alátámasztja, hogy szervezőként részt vett a Challenges for Analysis of the Economy, the Businesses and Social Progress Nemzetközi Konferencia, valamint a Scientific Management and Management Science Today Nemzetközi Konferencia rendezésében és lebonyolításában. PhD tanulmányai mellett 2013 óta PR-referensként dolgozik az egyetem Marketing és Kommunikációs Igazgatóságán és 2013. szeptemberétől az SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézetének Marketing-Menedzsment Szakcsoportjában oktató és kutató tevékenységét végez.

A marketing mellett szabadidejében évek óta űz különböző küzdősportokat, beleértve a ninjutsu-t vagy a kick-boxot. További hobbija a természetfotózás, valamint a hegymászás, mely hobbijának rendszeresen az Alpok csúcsai között hódol.